HPS Fulfillment Data entry Co-Packer HPS KIX-code

Informatie voor Thuiswerkers

Thuiswerk is nog altijd zeer interessant voor mensen met kinderen, ouderen en mensen die weinig om handen hebben en toch bezig willen zijn. De hele avond tv kijken brengt ook niets op, dus op deze manier kan je toch een leuk centje bijverdienen.


Gemiddeld moet u +/- 6 uur per dag beschikbaar zijn, u moet er ook rekening mee houden dat het werk ook vaak over het weekend loopt. De doorlooptijd (dagen dat je de tijd krijgt om een opdracht te maken) verschilt per opdracht, de klant geeft n.l. aan ons door wanneer iets klaar moet zijn.


Het werk kan zeer verschillen, we hebben o.a. de volgende werkzaamheden (dit bestaat grotendeels uit productiewerk):


Verwerken van mailings, etiketten plakken, vouwwerkzaamheden, controlewerkzaamheden, opsteken en verpakken van sierraden, data-entry (typediploma vereist), etc.


Vaak wordt ons gevraagd wat de verdiensten per uur zijn, maar wij werken met een stuk prijs, dus u krijgt per stuk betaald. Wat u dan per uur verdient, hangt af van het werk dat u mee krijgt en van uw eigen werktempo.


Dit zal in het begin vnl. niet zo veel zijn omdat je al het werk moet leren, maar na verloop van tijd kan je er een leuke cent aan over houden. Daarom zeggen wij altijd, kijk aan het eind van de maand wat je verdiend hebt, niet per opdracht.


Zoals u misschien al weet is thuiswerk een leuke bijverdienste, maar je hebt geen vast inkomen. Maximaal kun je op 1 naam € 520,= per maand bijverdienen, maar dan moet je al aardig wat werk verzetten.


U kunt zelf de kilometers bijhouden wat u rijdt en hiervoor via de belasting een x bedrag per kilometer terug ontvangen.


U dient in het bezit te zijn van eigen vervoer, u moet het werk n.l. zelf komen halen en retourneren.


Soms wordt dit met een buurvrouw of vriendin geregeld, maar de ervaring leert dat dit niet lang goed gaat.


Ook vragen wij aan u of u verzekerd bent tegen diefstal, dit omdat er producten uit de auto/huis kunnen worden gestolen. U kunt bij de uitkerende instantie of belastingdienst navragen wat u per jaar belasting vrij mag bijverdienen. Omdat het al geen vetpot is, wil je er niet nog een hele smak belasting over betalen! Wij maken in ons bestand een notitie dat u niet over dat bedrag heen gaat.


Als u nu besluit om zich bij ons "in te schrijven" dan graag eerst de volgende punten doornemen:· U dient in het bezit te zijn van een Nederlands Paspoort of Identiteitskaart
· U dient de Nederlandse taal te beheersen in woord en schrift
· Minimaal 15 jaar te zijn
· Niet alleen voor vakantie werk
· Binnen een straal van 15 km te wonen
· Zeer gemotiveerd te zijn
· Nauwkeurig te werken


Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd een "e-mail sturen".

 

Contactgegevens:
HPS Thuiswerkcentrale
De Koumen 78a
6433 KE Hoensbroek
+31 45 5233342
info@hpsthuiswerkcentrale.nl
HPS Thuiswerkcentrale © 2015 - Webdesign HPS